Известување: од 01.07.2024 новото работно време во продажните локации BELLINA-Капиштец и BELLINA-Настел, Тафталиџе ќе биде 09:00-21:00h Понеделник-Петок и 09:00-17:00h во Сабота
04Dec

Како да изберете најбезбедна крема со СПФ фактор за вашето дете?

Во кремите со СПФ заштитен фактор миже да се крие коктел на хемикалии. Постојат два типа на креми со заштитен фактор. Едните содржат минерални/физички филтри а другите содржат хемиски филтри. Секогаш треба да избираме креми со минерални филтри. Зош.

Види повеќе
07Jul

Прегрнете ја природата: Најдобрите органски средства против комарци

Инкогнито Репелент е природно решение кое обезбедува ефикасна заштита од комарци и други инсекти. Неговата моќна формула е направена од мешавина на органски есенцијални масла, нудејќи пријатен мирис додека ја заштитува вашата кожа од каснувања..

Види повеќе
11Feb

ORGANIC VS NATURAL VS BIO

Од производи за убавина до храна и пијалоци, на производите се залепени етикети како „природно“, „органско“ и „био“.

Види повеќе
Најгоре