Известување: од 01.07.2024 новото работно време во продажните локации BELLINA-Капиштец и BELLINA-Настел, Тафталиџе ќе биде 09:00-21:00h Понеделник-Петок и 09:00-17:00h во Сабота

Нега за сончање

Филтри

Цена:

CALENDULA / КРЕМА ЗА ЛИЦЕ И ТЕЛО СО SPF30 - 100 МЛ. 400 МКД 800 МКД

Цена со 18% ДДВ.

  4.9 (8)
CALENDULA / КРЕМА ЗА ЛИЦЕ И ТЕЛО СО SPF50 - 100 МЛ. 410 МКД 820 МКД

Цена со 18% ДДВ.

  3.7 (20)
Најгоре