Известување: од 01.07.2024 новото работно време во продажните локации BELLINA-Капиштец и BELLINA-Настел, Тафталиџе ќе биде 09:00-21:00h Понеделник-Петок и 09:00-17:00h во Сабота

Контактирајте нé

Доколку имате било какви прашања, Ве молиме внесете ги овде Вашите контакт информации заедно со Вашето прашање

Адресаул. Народен Фронт бр.3/3 Лок.2 нас. Капиштец, Скопје

Телефон078 885 333

Emailcontact@bellina.mk

Правно лицеКС Гроуп ДОО

ЕДБMK4080016557941

ЕМБС7114389

Жиро сметка210-071143890176, НЛБ Тутунска Банка АД СкопјеСе согласувам со Политиката на приватност.

Личните податоци се обработуваат согласно со закон, во доволна мера и на транспарентен начин се собираат за конкретни, јасни и легитимни цели и нема да се обработуваат на начин што не е во согласност со тие цели.

Личните податоци, прибрани при процесирање на online купување се задолжителни, за целите на подготвување и доставување на пратката, како и за изготвување на фактура за плаќање. Овие информации се строго доверливи. Доколку истите се нецелосно доставени, пратката автоматски ќе биде одбиена.

Само податоците потребни за достава на нарачките се собираат и чуваат. Секој клиент има пристап до овие податоци и во секое време може истите да ги измени или избрише. Собраните податоци не ги споделуваме со други деловни партнери, освен со нашиот соработник - Ин пошта и истите се користат исклучиво за целите на достава на пратките.

Најгоре