Известување: од 01.07.2024 новото работно време во продажните локации BELLINA-Капиштец и BELLINA-Настел, Тафталиџе ќе биде 09:00-21:00h Понеделник-Петок и 09:00-17:00h во Сабота

Рутина

Добијте ја рутината што ви одговара со само неколку прашања.

1
2
3
4

Возраст?

Најгоре