Градови

Скопје

Цвеќара Лени - ул. Финска, Локал 36 (населба Ченто)
Парфимерија Крициа - ул. Никола Русински бр. 3, Локал 15 (ТЦ Лептокарија, населба Карпош 3)
Парфимерија Ри-Ма - бул. Јане Сандански бр. 82, Локал 84 (ТЦ Бисер, населба Аеродром)
Парфимерија Габи - ул. Московска бр. 15 (Пазар Тафталиџе, населба Тафталиџе 2)
Парфимерија Мадам Лили - ул. Божидар Аџија бр. 3, Локал 5 (во редот на Пелагонија, населба Кисела Вода)
Фризерски салон Ваља - ул. Ферид Мурати бр. 30 (населба Чаир)
Стоматолошка ординација Дорабела естетик – ул.Максим Горки бр.8 лок.2
Стоматолошка ординација Еуродент – ул.11ти Октомври бр.23-1/1
Био херб - ТЦ Антико
Парфимерија Ива козметикс - ул. Иван Хаџиниколов бр.79А
Аптека Марија Гален Фарм - ул. Мајаковски бр.3 лок.1

Битола

Златара Силвер АС – ул.Дунав бр.10 Стара чаршија
Парфимерија Кала 2 – Широк Сокак

Велес

Парфимерија Уна - ул. Благој Ѓорев бр. 39

Виница

Парфимерија Скала - ул. Маршал Тито бр. 29

Гевгелија

Бутик Солун 53 - ул. 7-ми Ноември бб
Бутик Ина - ул. 7-ми Ноември бр. 171

Кавадарци

Парфимерија Сенсе - ул. Мито Хаџи Василев бр. 16
Парфимерија ГИ-ЕМ-ЕН - ул. Илинденска бр. 46

Кичево

Парфимерија Инфинити - бул. Ослободување бр. 54

Кочани

Парфимерија Есенс - ул. Теодосија Паунов бр. 5
Парфимерија 99 - Трговски Центар, блок Б

Крива Паланка

Парфимерија Кратер Класик - ул. Св.Јоаким осоговски бр.157

Свети Николе

Парфимерија Голд - ул. 23-ти Октомври бр 16

Крушево

Златара Голд-Ас - ул. Илинденска бб

Куманово

Парфимерија Лејди 1 - ул. Гоце Делчев бб
Парфимерија Лејди 2 - ул. Илинденска бб
Парфимерија Стела - ул. Народна Револуција бр. 84
Продавница за здрава храна Здрав Избор - ул. Гоце Делчев бр. А2-2/1-1

Неготино

Парфимерија Цвет - ул. Маршал Тито бр. 154

Охрид

Angel Hair & Beauty Salon - ул. 8-ми Септември бр. 44

Прилеп

Парфимерија Паладиум – бул. Гоце Делчев бр.20

Пробиштип

Златара Мат-Голд - ул. Илинденска бр. 52

Радовиш

Парфимерија Бонсаи - ул. 1-ви Мај бр. 22

Ресен

Парфимерија Љубисимон - ул. Мите Богоевски бр. 54

Струга

Парфимерија Елит - ул. Пролетерски Бригади бр. 3

Струмица

Парфимерија Синоличка - ул. Васил Сурчев бр. 5

Продавница за здрава храна Виона Био - ул. Тимо Требчев бр. 21

Аптека Жанина Betty - ул. Ленинова (Глобал) лок. 2

Тетово

Фризерски и козметички салон Ивона - ул. Бане Стефановски бб

Штип

Парфимерија Мис Трио - ул. Тошо Арсов бр. 56 (спроти Безистенот)

Дрогерии

Космо Тинекс (4 филијали)

ТЦ Зебра - СКОПЈЕ
ТЦ Зебра - СКОПЈЕ
ГТЦ (Градски трговски центар) - СКОПЈЕ
ТЦ Сити Мол - СКОПЈЕ
ул. Маршал Тито бб - КУМАНОВО

ДМ

Продажните локации на ДМ може да ги погледнете
тука

Онлајн продавници

Митра

podari.mk

Најгоре