Rutina za lice

Нови производи!

Погледнете ги нашите најнови производи и нарачајте веднаш!

Best-Sellers

Погледнете ги нашите најпродавани и нарачајте веднаш!

Производи на акција!

Погледнете ги нашите производи на акција и нарачајте веднаш!

Најголемиот број на производи од нашата козметика се сертифицирани согласно Cosmos стандардот, што само по себе е гаранција за квалитетот.
Вашата кожа ќе ја обожава! Нашата козметика има докажана ефикасност и одлична компатибилност со различните типови на кожа, со цел да добиете здрав и негуван изглед.
Најголемиот дел на производи се погодни за вегани.
Нашите амбалажи се направени од рециклирачки материјали, со цел да покажете, дека ја сакате животната околина, исто онолку колку што ја сакате и својата кожа.
Ниту еден наш производ не е тестиран на животни, ниту пак содржи состојки во својот состав, кои биле тестирани на животни. Животната околина, а со тоа и животните, ни се подеднакво важни, како и вашето здравје!

Инспирација од Инстаграм

@bellina.mk

Нашиот блог

Бидете во тек со сите новости!

11Feb

ORGANIC VS NATURAL VS BIO

Од производи за убавина до храна и пијалоци, на производите се залепени етикети како „природно“, „органско“ и „био“

Прочитај повеќе
05Dec

Во текот на зимските денови на бебешката кожа и е потребна специфична нега

Кога ќе дојде зимата и кога температурите паѓаат, студениот воздух надвор заедно со сувата внатрешна топлина може да ја направат деликатната бебешка кожа уште поподложна на сушење.

Прочитај повеќе
Најгоре