Известување: од 01.07.2024 новото работно време во продажните локации BELLINA-Капиштец и BELLINA-Настел, Тафталиџе ќе биде 09:00-21:00h Понеделник-Петок и 09:00-17:00h во Сабота

Bellina Bio Shop
- ул. Народен Фронт бр. 3/3, Локал 2 (зад Цветен Пазар, населба Капиштец, Скопје)Bellina Bio Shop
- Скопје East Gate Mall (приземје, веднаш спроти Reserved)  • Bellina Bio Shop
    - бул 8-ми Септември бр.3 (зграда Настел, нас. Тафталиџе, Скопје)


  • Bellina продажен штанд
    - Тетово Палма Мол (приземје, веднаш пред маркетот Рамстор)

  • Најгоре