Известување: од 01.07.2024 новото работно време во продажните локации BELLINA-Капиштец и BELLINA-Настел, Тафталиџе ќе биде 09:00-21:00h Понеделник-Петок и 09:00-17:00h во Сабота

Тотална Ликвидација!

Филтри

<h4 style="text-align: center;"></h4><h4 style="text-align: center;"><font color="#e76363"><b>РАСПРОДАЖБА НА ПРОИЗВОДИ КОИ ЌЕ СЕ ДЕЛИСТИРААТ</b></font></h4><font color="#e76363"><div style="text-align: center;"><b><br></b></div><div style="text-align: center;"><b><br></b></div></font><h6><div style="text-align: center;"><span style="color: rgb(0, 0, 0);">(Сите производи кои се наоѓаат во оваа категорија се на распродажба во сите продажни локации на BELLINA)</span></div><div style="text-align: center; font-size: 12px;"><font color="#000000"><br></font></div></h6>

Цена:

Најгоре