Известување: од 01.07.2024 новото работно време во продажните локации BELLINA-Капиштец и BELLINA-Настел, Тафталиџе ќе биде 09:00-21:00h Понеделник-Петок и 09:00-17:00h во Сабота

True Alchemy

Филтри

Цена:

Филтри

  • Тип на производ
  • Дејство / Ефект
  • Сертификати
  • Тип на кожа
  • Брендови
  • Наменето за
  • Тип на коса
ROSE QUARTZ / ГУА ША 685 МКД

Цена со 18% ДДВ.

PURE OIL / МАСЛО ОД КАЈСИЈА - 30 МЛ. 535 МКД

Цена со 18% ДДВ.

  5.0 (1)
PURE OIL / МАСЛО ОД ВОЛЧЈИ ТРН - 30 МЛ. 965 МКД

Цена со 18% ДДВ.

  4.0 (2)
Најгоре