WILDA SIBERICA / DETANGLING СПРЕЈ ЗА РАСЧЕШЛУВАЊЕ ЗА ДОЛГО И СРЕДНО КРЗНО – 250 МЛ.

339.5 МКД 485 МКД

РАСЧЕШЛУВАЊЕ • ХРАНЕЊЕ
ЕКСТРАКТ ОД ДИВ АМУР • СИБИРСКИ ЖЕНШЕН • ХИДРОЛАТ ОД ЗЛАТЕН КОРЕН

Достапно само во продавниците на ДМ Дрогерие Маркт

Бесплатна достава над 800 ден.

Комбинирајте ги паметно вашите нарачки!

Време на испорака: 1-2 работни дена

За долги и средни крзна. Обезбедете лесно и внимателно отплеткување. Дивите амур дрва формираат природна животна средина за тигрите. Тие сакаат да одмараат каде што дрвјата растат и таму ги тријат своите крзна од кората. Тигарот исто така јаде и бобинки од дрвјата. Амур бобинките се богати со витамини, есенцијални масла и полисахариди. Тие го хранат крзното на тигрите. Сибирскиот женшен е богат со витамини А, Б и Ц и органски киселини кои го хидрираат крзното, правејќи го свежо и лесно за отплеткување.


Погоден за кучиња и мачки.

КАКО ДА СЕ КОРИСТИ: Нанесете доволно покривна количина од спрејот на крзното и кожата. Исчешлајте го крзното на миленикот. Не плакнете.

Поврзани производи

Најгоре