VOLUME AND STRENGTHENING / РЕГЕНЕРАТОР ЗА ВОЛУМЕН И ЗАЈАКНУВАЊЕ НА КОСА – 260 МЛ.

175 МКД

Цена со 18% ДДВ.

ВОЛУМЕН • ЗАЈАКНУВАЊЕ
ВОЛЧЈИ ТРН • МАЛИНИ • СМРЕКА

Бесплатна достава над 800 ден.

Комбинирајте ги паметно вашите нарачки!

Време на испорака: 1-2 работни дена

Овој регенератор и дава волумен на косата, оставајќи ја со богат сјај. Петте диви бобинки - (волчји трн, шумски малини, црна боровница, боровница и екстракт од смрека) содржат разновидни витамини кои создаваат совршена комбинација за нега на коса, оставајќи ја цврста и волуменозна.КАКО ДА СЕ КОРИСТИ: Нанесете и масирајте на коренот на косата. Оставете го да делува 2-3 минути.

Поврзани производи

Најгоре