REPAIR & CARE / РЕГЕНЕРАТОР ЗА СУВА И ОШТЕТЕНА КОСА ОД РОЗА - 200 МЛ.

325.5 МКД 465 МКД


Баркод: 4021457619948

ХИДРАТАЦИЈА • РЕГЕНЕРАЦИЈА
МАСЛО ОД ГРОЗЈЕ • ИНУЛИН • КИНОА

Бесплатна достава над 800 ден.

Комбинирајте ги паметно вашите нарачки!

Време на испорака: 1-2 работни дена

Поврзани производи

Најгоре