MODERATE FLOW / ДНЕВНИ ОРГАНСКИ ВЛОШКИ – х10

238 МКД 340 МКД


Баркод: 8016867009942

Бесплатна достава над 800 ден.

Комбинирајте ги паметно вашите нарачки!

Време на испорака: 1-2 работни дена

  • Земја на потекло - Италија
  • Максимален рок на траење - 5 години
  • Брендови - Organ(y)c

Зошто ORGAN(Y)C­?

- 100% органски памук

- Високо апсорбирачки                          

- Овозможуваат кожата да дише

- Хипоалергенски

- Анатомски дизајн

- Заштитен слој кој дише, направен со Mater-bi®

- Биоразградливи компоненти


Mater-bi® е иновативна формула од биоразградливи и компостирани биопластики, создадена по 25 годишно истражување и иновација која нуди решение за специфични еколошки проблеми, комбинирајќи го квалитетот на производот и неговите перформанси со ефикасно користење на ресурсите. Mater-bi® е направен од комбинации од пченкарен скроб, зеленчукови масла, целулоза и биоразградливи синтетички полиестери.


82% состојки од органско потекло сертифицирано согласно со стандардот од ICEA

Поврзани производи

Најгоре