SKIN SUPER GOOD / STRAWBERRY & CHIA ПИЛИНГ ЗА ТЕЛО – 250 МЛ.

335 МКД

РЕГЕНЕРАЦИЈА • ХРАНЕЊЕ
ЕКСТРАКТ ОД ЈАГОДА • МАСЛО ОД БАДЕМ • КОКОСОВО МАСЛО

Бесплатна достава над 800 ден.

Комбинирајте ги паметно вашите нарачки!

Време на испорака: 1-2 работни дена

Поврзани производи

Најгоре