Цена со 5% ДДВ.
Внесете ја својата е-пошта и ќе Ви пратиме порака кога продуктот ќе биде достапен на залиха.
Бесплатна достава над 950 ден.
Комбинирајте ги паметно вашите нарачки!
Време на испорака: 1-2 работни дена
За да ја дадете потребната цврстина на крем колачите, креациите од сладолед или само кремот, органскиот стабилизатор за шлаг од BIOVEGAN е вашиот идеален избор.
- Погоден за вегани
- Не содржи глутен
Начин на подготовка:
Вие само треба да додадете:
200-250 ml шлаг за матење или ладна павлака на база на зеленчук.
Течноста се мати кратко, се посипува содржината од ќесичката и се продолжува со матење додека не се постигне саканата густина. Чувајте во фрижидер се додека не се консумира.
Наш совет:
- Врз основата на колачот посипете од BIOVEGAN органскиот стабилизатор за шлаг за да спречите киснење.
- Кремот или колачите подготвени со органскиот стабилизатор за шлаг од BIOVEGAN може да се замрзнат и одмрзнат повторно, без губење на конзистентноста или вкусот.
Идеи за рецепти:
Органскиот стабилизатор за шлаг од BIOVEGAN не само што е совршен при подготовка на шлаг, туку е идеален и за вкусни десерти, на пример тирамису од јагоди и баварски крем.
Состав: Пченкарен скроб*, скроб од компир*, шеќер во прав*. (97% сиров шеќер од трска, тапиока скроб).
*од контролирано органско одгледување
Може да содржи траги од соја, лупин и јаткасти плодови
Ги содржи следните алергенски состојки: Пченка.
Складирање: Да се чува на суво место, заштитено од топлина.
Хранливи вредности на 100 g:
Енергија: 1649 kJ/388 kcal
Масти: < 0,5 g
од кои заситени: < 0,1 g
Јаглехидрати: 96 g
од кои шеќери: 33 g
Растителни влакна: < 0,5 g
Протеини: < 0,5 g
Сол: 0,07 g
Ви благодариме за споделеното мислење и за вашата доверба!
Цена со 5% ДДВ.
Цена со 5% ДДВ.
Оставете коментар