UNSCENTED / ПРАШОК ЗА ПЕРЕЊЕ НА БАЗА НА КОКОС - 502 ГР.

Ново

360 МКД

Цена со 18% ДДВ.

ЧИСТЕЊЕ • ОМЕКНУВАЊЕ
КОКОСОВО МАСЛО • СОДА БИКАРБОНА • СОДА ЗА ПЕРЕЊЕ

Достапно само во продавниците на ДМ Дрогерие Маркт

Бесплатна достава над 800 ден.

Комбинирајте ги паметно вашите нарачки!

Време на испорака: 1-2 работни дена

Со овој прашок можете да се осигурате дека по перењето вашите испрани алишта немаат никакви хемикалии или алергени. Еден од најинтересните факти е дека овој прашок е наменет и за бели и за алишта во боја и немате потреба од користење на омекнувач. Кажете им збогум на огромните пластични кеси!


Одбегнување на алергени

  • Без синтетички хемикалии
  • Без никакво загадување по користење


Заштеда на пари

  • Нема потреба да купите омекнувач
  • Перфектно пере бели и алишта во боја


Без пластика 

  • Нема пластична амбалажа
  • Не содржи пластична лажица за дозирањеЗашто кокос?

Поголемиот број на детергенти содржат нафта. И да не содржат, или се прескапи или немаат ефикасен ефект. Ние се одлучивме за кокос поради неговите антибактериски, антифунгални и антивирусни дејства.

Со овој прашок можете да се осигурате дека по перењето вашите испрани алишта немаат никакви хемикалии или алергени. Еден од најинтересните факти е дека овој прашок е наменет и за бели и за алишта во боја и немате потреба од користење на омекнувач. Кажете им збогум на огромните пластични кеси!КАКО ДА СЕ КОРИСТИ: Погледнете ја табелата со инструкции за дозирање. Чувајте го подалеку од дофат на деца.Поврзани производи

Најгоре