Пребарување
Filters
Close

PLANETA ORGANICA

COMING SOON ... НАСКОРО

 

Види како
Подреди по
Приказ по страна

ORGANIC ARGANA / МАСКА ЗА КОСА ОД АРГАН - 300 МЛ.

ХРАНЕЊЕ • ЗАШТИТА
МАСЛО ОД АРГАН • МАСЛО ОД ЦРН СУСАМ • БАДЕМОВО МАСЛО
08 EUR
100 мл. = 00 EUR

ORGANIC ARGANA / ПИЛИНГ ЗА ТЕЛО ОД АРГАН - 300 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ • РЕГЕНЕРАЦИЈА
МАСЛО ОД АРГАН • МАСЛО ОД МАНДАРИНА • ЗРНА ОД КАФЕ
10 EUR
100 мл. = 00 EUR

ORGANIC ARGANA / ПУТЕР ЗА ТЕЛО ОД АРГАН - 300 МЛ.

ОМЕКНУВАЊЕ • ХИДРАТАЦИЈА
МАСЛО ОД АРГАН • ВОСОК • БАДЕМОВО МАСЛО
12 EUR
100 мл. = 00 EUR

ORGANIC ARGANA / РЕГЕНЕРАТОР ЗА КОСА ОД АРГАН - 280 МЛ.

РЕГЕНЕРАЦИЈА • ЗАШТИТА
МАСЛО ОД АРГАН • ТЕМЈАН • МАСЛО ОД ЦРН СУСАМ
08 EUR
100 мл. = 00 EUR

ORGANIC ARGANA / ШАМПОН ЗА КОСА ОД АРГАН - 280 МЛ.

ХРАНЕЊЕ • ЗАШТИТА
МАСЛО ОД АРГАН • ТЕМЈАН • ИНДИСКИ САПУНСКИ ОРЕВ
07 EUR
100 мл. = 00 EUR

ORGANIC BAOBAB / ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ ОД БАОБАБ - 280 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ • ЗАТЕГНУВАЊЕ
МАСЛО ОД БАОБАБ • КАФЕ ОД ЕТИОПИЈА • ИНДИСКИ САПУНСКИ ОРЕВ
06 EUR
100 мл. = 00 EUR