Пребарување
Filters
Close
RSS

Нови Парфеми

INTIMATE MOUSSE / ПЕНА ЗА ИНТИМНА ХИГИЕНА - 250 МЛ.

СМИРУВАЊЕ • ОМЕКНУВАЊЕ
МАНЏУРСКА АРАЛИЈА • МЛЕЧНА КИСЕЛИНА • МАСЛО ОД НОЌНИЧЕ
505 МКД

INTIMATE GEL / ГЕЛ ЗА ИНТИМНА ХИГИЕНА - 250 МЛ.

СМИРУВАЊЕ • ХИДРАТАЦИЈА
СИБИРСКО НОЌНИЧЕ • МАСЛО ОД АМАРАНТ • ЕКСТРАКТИ ОД БЕЛ СЛЕЗ И ЉУБИЧИЦА
435 МКД

INTIMATE CREAM-SOAP / КРЕМ-САПУН ЗА ИНТИМНА ХИГИЕНА - 140 МЛ.

СМИРУВАЊЕ • ХРАНЕЊЕ
МАСЛО ОД СИБИРСКИ БОР • МАСЛО ОД ШИПИНКА • ЕКСТРАКТИ ОД КАНТАРИОН И СОНЧОГЛЕД
310 МКД

LITTLE SIBERICA / MAGIC MITTENS ЗАШТИТНА КРЕМА ЗА РАЦЕ - 75 МЛ.

ЗАШТИТА • РЕГЕНЕРАЦИЈА
МАСЛО ОД ВОЛЧЈИ ТРН • ПЧЕЛИН ВОСОК • ШЕА ПУТЕР
300 МКД
100 мл. = 400 МКД

LITTLE SIBERICA / POLAR BEAR БЕБЕШКА ЗАГРЕВАЧКА КРЕМА ЗА СТАПАЛА - 75 МЛ.

ЗАГРЕВАЊЕ • СМИРУВАЊЕ
МАСЛО ОД БОРОВИ ИГЛИ • МАСЛО ОД МАКАДАМИА • БОРОВО МАСЛО
375 МКД
100 мл. = 500 МКД

LITTLE SIBERICA / POLAR EXPLORER БЕБЕШКА ЗАШТИТНА КРЕМА ЗА ЛИЦЕ - 75 МЛ.

ЗАШТИТА • СМИРУВАЊЕ
МАСЛО ОД ШИШАРКА • НЕВЕН • МАСЛО ОД РИЦИНУС
350 МКД
100 мл. = 467 МКД