Пребарување
Filters
Close

Продажни локации

 Скопје

 Bellina продажен штанд - Скопје Сити Мол (прв кат веднаш пред LC Waikiki)

Канцеларија на Bellina.mk - ул. Народен Фронт бр. 3/3, Локал 2 (зад Цветен Пазар)

 

Битола 

Парфимерија Кала - ул. Крали Марко бр. 16 (Стара Чаршија) 

 

Прилеп

Парфимерија Јес - бул. Гоце Делчев бр. 23

 

Кавадарци

Парфимерија Сенсе - ул. Мито Хаџи Василев бр. 16

 

Велес

Парфимерија Уна - ул. Благој Ѓорев бр. 39

 

Струга

Парфимерија Елит - ул. Пролетерски Бригади бр. 3

 

Кичево

Парфимерија Инфинити - бул. Ослободување бр. 54

 

Тетово

Фризерски и козметички салон Ивона - ул. Бане Стефановски бб

 

Куманово

Парфимерија Лејди 1 - ул. Гоце Делчев бб

Парфимерија Лејди 2 - ул. Илинденска бб

 

Крива Паланка

Парфимерија Кратер-Класик - ул. Св. Јоаким Осоговски бр. 157

 

Виница

Парфимерија Скала - ул. Маршал Тито бр. 99

Парфимерија Саншајн - ул. Маршал Тито бр. 95

 

Кочани

Парфимерија Есенс - ул. Теодосија Паунов бр. 5

 

Штип

Парфимерија Еуфорија - ул. Кузман Јосифовски бр. 23

Парфимерија Хепи - ул. Кузман Јосифовски бр. 12

 

Неготино

Парфимерија Цвет - ул. Маршал Тито бр. 154

 

Радовиш

Парфимерија Бонсаи - ул. 1-ви Мај бр. 22

 

Струмица

Парфимерија Синоличка - ул. Васил Сурчев бр. 5

 

Гевгелија

Парфимерија Калинтика - ул. Слободан Митров Данко бр. 62

 

Крушево

Златара Голд-Ас - ул. Илинденска бб

 

Доколку имате било какви прашања, Ве молиме внесете ги овде Вашите контакт информации заедно со Вашето прашање или пак побарајте нѐ на телефонскиот број 078 885 333.

*
*
*