Пребарување
Filters
Close

Пасти за заби

Види како
Подреди по
Приказ по страна

ALOE VERA / ПАСТА ЗА ЗАБИ ОД АЛОЕ ВЕРА - 75 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ • ДЕЗИНФЕКЦИЈА • ЗАШТИТА
КРЕДА • АЛОЕ ВЕРА • СМИРНА (СМОЛА)
05 EUR
100 мл. = 00 EUR

EUCALYPTUS / ПАСТА ЗА ЗАБИ ОД ЕУКАЛИПТУС - 75 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ • ДЕЗИНФЕКЦИЈА • ЗАШТИТА
КРЕДА • АЛОЕ ВЕРА • МАСЛО ОД ЕУКАЛИПТУС
05 EUR
100 мл. = 00 EUR

MINT & GREEN TEA / ПАСТА ЗА ЗАБИ ОД НАНЕ И ЗЕЛЕН ЧАЈ - 75 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ • ДЕЗИНФЕКЦИЈА • ЗАШТИТА
КРЕДА • АЛОЕ ВЕРА • МАСЛО ОД НАНЕ
05 EUR
100 мл. = 00 EUR

MINT / ПАСТА ЗА ЗАБИ ОД НАНЕ И АЛОЕ ВЕРА - 75 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ • ДЕЗИНФЕКЦИЈА • ЗАШТИТА
КРЕДА • АЛОЕ ВЕРА • МАСЛО ОД НАНЕ
05 EUR
100 мл. = 00 EUR

TEA TREE / ПАСТА ЗА ЗАБИ ОД ЧАЈНО ДРВО - 75 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ • ДЕЗИНФЕКЦИЈА • ЗАШТИТА
КРЕДА • АЛОЕ ВЕРА • МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО
05 EUR
100 мл. = 00 EUR

TUTTI FRUTTI / ПАСТА ЗА ЗАБИ ЗА ДЕЦА ОД АЛОЕ ВЕРА - 75 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ • ДЕЗИНФЕКЦИЈА • ЗАШТИТА
КРЕДА • АЛОЕ ВЕРА • СМИРНА (СМОЛА)
05 EUR
100 мл. = 00 EUR

Filter by:

Clear All
Min: 04 EUR Max: 11 EUR
4 11