Пребарување
Filters
Close

И по трет пат Bellina.mk со штанд во Тетово

четврток, 27 јули 2017

Драги наши клиенти, Ве известиме дека од петок (28.07.2017) заклучно со недела (30.07.2017) од 11:00 до 23:00 часот,
ќе бидеме присутни со нашиот промотивно-продажен штанд во Palma Mall, Тетово.

Ова се должи пред сè на одличниот одзив и заинтересираноста при нашите први две посети на Тетово.

Штандот, исто како и минатите два пати, ќе биде поставен на приземјето (пред продавницата Waikiki) и сите производи од нашата палета ќе бидат достапни за продажба. Ве покануваме сите, да дојдете и да се уверите во квалитетот на нашите производи.

Во текот на годинава, навремено ќе го објавуваме нашето присуство и во останатите градови во Македонија, кадешто имаме бројни потрошувачи и фанови, до кои исто така сакаме да го доближиме нашиот бренд.

Оставете коментар