Пребарување
Filters
Close

Глицерински сапуни

Види како
Подреди по
Приказ по страна

HANDMADE SOAPS / Delicious Touch - 100 ГР.

ЧИСТЕЊЕ • ХРАНЕЊЕ
ГЛИЦЕРИН • МАСЛА ОД СОЈА • АВОКАДО • СЕМЕ ОД ГРОЗЈЕ
330 МКД

HANDMADE SOAPS / Вљубена пчела - 100 ГР.

ЧИСТЕЊЕ • ХРАНЕЊЕ
ГЛИЦЕРИН • МАСЛА ОД СОЈА • АВОКАДО • СЕМЕ ОД ГРОЗЈЕ
280 МКД

HANDMADE SOAPS / ГЛИЦЕРИНСКИ САПУН ЕДРИЛИЦА - 100 ГР.

ЧИСТЕЊЕ • ХРАНЕЊЕ
ГЛИЦЕРИН • МАСЛА ОД СОЈА, АВОКАДО И СЕМЕ ОД ГРОЗЈЕ
280 МКД

HANDMADE SOAPS / ГЛИЦЕРИНСКИ САПУН ПАПАГАЛ - 100 ГР.

ЧИСТЕЊЕ • ХРАНЕЊЕ
ГЛИЦЕРИН
280 МКД

HANDMADE SOAPS / ГЛИЦЕРИНСКИ САПУН ЦРНА МАЧКА - 100 ГР.

ЧИСТЕЊЕ • ХРАНЕЊЕ
ГЛИЦЕРИН • МАСЛА ОД СОЈА • АВОКАДО • СЕМЕ ОД ГРОЗЈЕ
280 МКД