Search
Filters
Close

Пилинзи за тело

View as
Sort by
Display per page

COFFEE / ШЕЌЕРЕН ПИЛИНГ ЗА ТЕЛО - 200 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ * ОМЕКНУВАЊЕ
МАСЛО ОД СОЈА * ШЕА ПУТЕР * КАФЕ
1405 МКД

GOAT MILK & LYCHEE / ШЕЌЕРЕН ПИЛИНГ ЗА ТЕЛО - 200 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ * МАЗНЕЊЕ
ШЕА ПУТЕР * КОЗЈО МЛЕКО * АЗИСКА ЦРЕША (ЛИЧИ)
1405 МКД

GRAPE / ШЕЌЕРЕН ПИЛИНГ ЗА ТЕЛО - 200 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ * МАЗНЕЊЕ
МАСЛО ОД СЕМЕ ОД ГРОЗЈЕ * ШЕА ПУТЕР * СЕМЕ ОД ГРОЗЈЕ
1405 МКД

Filter by:

Clear All