Search
Filters
Close

Пасти за заби

View as
Sort by
Display per page

ALOE VERA / ПАСТА ЗА ЗАБИ ОД АЛОЕ ВЕРА - 75 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ • ДЕЗИНФЕКЦИЈА • ЗАШТИТА
КРЕДА • АЛОЕ ВЕРА • СМИРНА (СМОЛА)
300 МКД
equates to 400 МКД per 100 milliliter(s)

EUCALYPTUS / ПАСТА ЗА ЗАБИ ОД ЕУКАЛИПТУС - 75 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ • ДЕЗИНФЕКЦИЈА • ЗАШТИТА
КРЕДА • АЛОЕ ВЕРА • МАСЛО ОД ЕУКАЛИПТУС
300 МКД
equates to 400 МКД per 100 milliliter(s)

FRESH MINT / ПАСТА ЗА ЗАБИ ОД НАНЕ - 75 МЛ.

БЕЛЕЕЊЕ • ЧИСТЕЊЕ • ЗАШТИТА
КРЕДА • АЛОЕ ВЕРА • МАСЛО ОД НАНЕ
300 МКД
equates to 400 МКД per 100 milliliter(s)

HYGIENE / FRESH KISS ПАСТА ЗА ЗАБИ ЗА ЗАШТИТА – 75 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ • ЗАШТИТА • ЗАЈАКНУВАЊЕ
ГРОЗЈЕ • НАНЕ • ЦИНК ЦИТРАТ
360 МКД
equates to 480 МКД per 100 milliliter(s)

HYGIENE / MINTER IS COMING ПАСТА ЗА ЗАБИ ЗА БЕЛЕЕЊЕ – 75 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ • БЕЛЕЕЊЕ • ЗАШТИТА
НАНЕ • ЛИМОН • ПЕРЛИТ (ВУЛКАНСКИ МИНЕРАЛ)
360 МКД
equates to 480 МКД per 100 milliliter(s)

MINT & GREEN TEA / ПАСТА ЗА ЗАБИ ОД НАНЕ И ЗЕЛЕН ЧАЈ - 75 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ • ДЕЗИНФЕКЦИЈА • ЗАШТИТА
КРЕДА • АЛОЕ ВЕРА • МАСЛО ОД НАНЕ
300 МКД
equates to 400 МКД per 100 milliliter(s)

Filter by:

Clear All
Min: 300 МКД Max: 640 МКД
ден300 ден640