Kërkim
Filters
Close

Глини

catalog.viewmode
Klasifikoj
Shfaq për faqe

PURE NATURE / МАСКА ОД БЕЛА (КАОЛИН) ГЛИНА ЗА ОСЕТЛИВА КОЖА СО ПЛИТКИ КАПИЛАРИ – 200 МЛ.

ОМЕКНУВАЊЕ * ЧИСТЕЊЕ * СМИРУВАЊЕ
100% ПРИРОДНО * ЕДИНСТВЕНА СОСТОЈКА: КАОЛИН
835 МКД