Препорачани производи

Погледнете ги нашите препорачани производи и нарачајте веднаш!

Производи на акција!

Погледнете ги нашите производи на акција и нарачајте веднаш!

930 МКД 1.860 МКД
250 МКД 500 МКД
702 МКД 1.405 МКД
635 МКД 1.270 МКД
372 МКД 745 МКД
703 МКД 1.405 МКД
662 МКД 1.325 МКД
565 МКД 1.130 МКД
Најголемиот број на производи од нашата козметика се сертифицирани согласно Cosmos стандардот, што само по себе е гаранција за квалитетот.
Вашата кожа ќе ја обожава! Нашата козметика има докажана ефикасност и одлична компатибилност со различните типови на кожа, со цел да добиете здрав и негуван изглед.
Најголемиот дел на производи се погодни за вегани.
Нашите амбалажи се направени од рециклирачки материјали, со цел да покажете, дека ја сакате животната околина, исто онолку колку што ја сакате и својата кожа.
Ниту еден наш производ не е тестиран на животни, ниту пак содржи состојки во својот состав, кои биле тестирани на животни. Животната околина, а со тоа и животните, ни се подеднакво важни, како и вашето здравје!
Најгоре