Rutina za lice

Нови производи!

Погледнете ги нашите најнови производи и нарачајте веднаш!

Best-Sellers

Погледнете ги нашите најпродавани и нарачајте веднаш!

Производи на акција!

Погледнете ги нашите производи на акција и нарачајте веднаш!

Најголемиот број на производи од нашата козметика се сертифицирани согласно Cosmos стандардот, што само по себе е гаранција за квалитетот.
Вашата кожа ќе ја обожава! Нашата козметика има докажана ефикасност и одлична компатибилност со различните типови на кожа, со цел да добиете здрав и негуван изглед.
Најголемиот дел на производи се погодни за вегани.
Нашите амбалажи се направени од рециклирачки материјали, со цел да покажете, дека ја сакате животната околина, исто онолку колку што ја сакате и својата кожа.
Ниту еден наш производ не е тестиран на животни, ниту пак содржи состојки во својот состав, кои биле тестирани на животни. Животната околина, а со тоа и животните, ни се подеднакво важни, како и вашето здравје!

Инспирација од Инстаграм

@bellina.mk

Нашиот блог

Бидете во тек со сите новости!

16Jan

СЕЗОНА НА НАСТИНКИ И ГРИПОВИ: НА ПОМОШ ДОАЃААТ ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА

Етеричните масла се вистински дар од природата и доколку убаво се познаваат и правилно се користат, истите може да бидат од огромна помош во спречување или подбрување на многу симптоми поврзани со сезонските настинки предизвикани од најразлични вируси.

Прочитај повеќе
16Jan

СТРЕС ИЛИ ЕМОЦИОНАЛНА ИСТОШТЕНОСТ? ПРОБАЈТЕ ГИ ПРОИЗВОДИТЕ НА БАЗА НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА НА YOU&OIL

Познавањето и употребата на етеричните масла овозможува баланс на целиот организам на најприроден можен начин. Етеричните масла преку својот мирис влијаат врз мозокот, попрецизно врз нервниот систем. Играат голема улога во отстранувањето стресот, подобрув

Прочитај повеќе
17Jan

АРОМАТЕРАПИЈА ЗА ДОБРОСОСТОЈБА И ЗДРАВЈЕ НА ДЕЦАТА

Сѐ повеќе и повеќе дечиња секојдневно страдаат од проблематики како пореметување во спиењето, нагли промени во расположението или пак (со оглед на тоа што е сезона) настинки, и сѐ повеќе родители се во недоумница како да постапат, какви средства да одбера

Прочитај повеќе
18May

Чисти алишта без хемикалии и алергени со прашокот Cleen

Многумина сметаат дека хемиските средства за перење на алиштата им го поедноставуваат животот и успешно ги отстрануваат сите флеки, меѓутоа мора да сфатиме дека производ кој е агресивен со флеките истовремено е агресивен...

Прочитај повеќе
Најгоре